Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
25.11.2024:
Listeria monocytogenes w żywności gotowej do spożycia - zmiana rozporządzenia opublikowana
22.11.2024:
Eksport mięsa wołowego do Tajlandii
21.11.2024:
AGRIFISH w Brukseli - ważne sprawy dla rolnictwa i rybołówstwa
21.11.2024:
Wyzwania sektora rolno-spożywczego
19.11.2024:
Projekt ustawy o zmianie ustawy o Funduszu Ochrony Rolnictwa oraz niektórych innych ustaw
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Stanowiska
>
Bezpieczeństwo żywności
2009
2008
2007
2006
2005
Bezpieczeństwo żywności
Szczegółowe stanowiska PFPŻ dostępne są tylko i wyłącznie dla członków Federacji.
2006-11-24
Stanowisko PFPZ w sprawie dokumentu dyskusyjnego DG SANCO dotyczącego przeglądu dopuszczalnych poziomów Ochratoksyny A w żywności.
2005-03-07
Stanowisko Stowarzyszenia „Polska Federacja Producentów Żywności” w sprawie akryloamidu
2005-01-01
Stanowisko PFPŻ w sprawie regulacji prawa żywnościowego i bezpieczeństwa żywności
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2024 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie