Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Sympozjum EFSA dot. żywności pochodzenia komórkowego
W dniach 11-12 maja br. odbędzie się sympozjum naukowe EFSA na temat żywności i składników żywności pochodzenia komórkowego.

Sympozjum ma na celu zidentyfikowanie sektorów istotnych dla żywności i składników żywności pochodzących z kultur komórkowych, dokonanie przeglądu stanu wiedzy w zakresie odpowiednich koncepcji, technologii i produktów pochodnych, a także omówienie pojawiających się aspektów bezpieczeństwa i metodologicznych oraz ich wpływu na podejście EFSA do oceny ryzyka.

 

Dodatkowe informacje o sympozjum dostępne są na stronie: https://www.efsa.europa.eu/en/events/efsas-scientific-colloquium-27-cell-culture-derived-foods-and-food-ingredients


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij