Branżowy Bilans Kapitału Ludzkiego II – Żywność wysokiej jakości. Premiera wyników badań I edycji – 2021Zapraszamy na spotkanie z cyklu „Okrągły stół” skierowane do przedsiębiorców, pracowników, organizacji przedsiębiorców, przedstawicieli instytucji edukacyjnych (szkół, uczelni, firm szkoleniowych), instytucji rynku pracy, administracji publicznej oraz ekspertów i analityków związanych z branżą żywności wysokiej jakości.Spotkanie będzie okazją do zaprezentowania wyników pierwszej edycji badań Branżowego Bilansu Kapitału Ludzkiego II – żywność wysokiej jakości. Wspólnie z zaproszonymi ekspertami dyskutować będziemy w szczególności nt.: - zapotrzebowania na zawody rzemieślnicze oraz stanowiska związane z innowacyjnością i R&D
- przygotowania systemu edukacji na nowe wyzwania
- wpływu trendów gospodarczych, technologicznych i społecznych na branżę
- scenariuszy rozwoju branży
Wydarzenie organizowane jest we współpracy z Sektorową Radą ds. Kompetencji – Sektor Żywności Wysokiej Jakości, której przewodniczy Andrzej Gantner, wiceprezes i dyrektor generalny PFPŻ ZP. Termin 14.12.202110:00 - 12:20 Rodzaj wydarzenia Webinarium Tematyka Rozwój kompetencji BKL
Program wydarzenia dostępny jest na stronie internetowej PARP>> Źródło: PARP
pełna lista aktualności
|