Medale „Good Cheese” dla serów HochlandSery Hochland zdobyły medale w tegorocznym konkursie sera „Good Cheese" zorganizowanym w ramach kolejnej edycji Polskiego Kongresu Serowarskiego, którego finał zaplanowano w tym roku w Mrągowie 29 września, podczas uroczystej Gali.Srebrny Medal w kategorii „serek
na deser” zdobył Hochland Kanapkowy Czekoladowy, a brąz w najbardziej obleganej
kategorii „ser na kanapkę” zdobył Hochland Naturalnie, że pyszny Śmietankowy.
W Polskim Kongresie Serowarskim uczestniczą producenci nabiału,
przedstawiciele mediów, uczelni oraz dostawców rozwiązań technologicznych. Sery
oceniali profesjonaliści: kucharze i szefowie restauracji. Konkurs „Good
Cheese" dedykowany jest producentom, którzy komercyjnie oferują ser na
polskim rynku. Nie ma w nim przegranych, ponieważ ogłaszane są jedynie trzy
pierwsze miejsca w każdej ocenianej kategorii.
W tym konkursie liczy się smak, bardzo dziękujemy za uzyskane wyróżnienia i
cieszymy się, że nasze sery smakują! Cieszymy się tym bardziej, że wśród
wyróżnionych produktów są nasze ostatnie nowości rynkowe, co potwierdza dobry
kierunek prowadzonych przez nas działań. – podkreśla Jacek Wyrzykiewicz, PR & Marketing Services Manager w
Hochland Polska.
pełna lista aktualności
|