Nieustannie dążymy do dostarczania producentom branży spożywczej kompleksowego doradztwa w zakresie wprowadzanych zmian prawnych.W dniu dzisiejszym odnosimy się do najnowszej zmiany - w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości pestycydów - zachęcając do zapoznania się z szerokimi kompetencjami laboratorium Hamilton UO-Technologia Sp. z o.o. w Słomczynie.
Od dnia 19.08.2021 r. obowiązywać zacznie Rozporządzenie
Komisji (UE) 2021/1247 z dnia 29 lipca 2021 r. zmieniające załącznik II do
rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 396/2005 w odniesieniu
do najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości mandestrobiny w winogronach
i truskawkach.
Laboratorium Hamilton UO-Technologia Sp. z o.o. w
Słomczynie oferuje kompleksowe i szczegółowe analizy pozostałości środków
ochrony roślin w produktach spożywczych, glebie i podłożach.
Współpracując z Hamilton UO-technologia otrzymasz ocenę
zgodności:
- z wymaganiami UE
- z wymaganiami USA (FDA)
- w zakresie rolnictwa
ekologicznego
A także możliwość wyliczenia ARfD (Ostra Dawka
Referencyjna) i profesjonalne doradztwo.
Oferta dopasowana jest zarówno do wymagań żywności
konwencjonalnej jak i ekologicznej, oraz certyfikacji gospodarstw rolnych.
Ceniąc wygodę i czas naszych Klientów udostępniamy
funkcjonalności Panelu Klienta, za pomocą którego w prosty sposób można dokonać
zlecenia, śledzić jego realizację oraz uzyskać sprawozdanie z badań.
Śledź zmiany w naszych aktualnościach na stronie www.hamilton.com.pl
Jesteś zainteresowany
badaniami?
Skontaktuj się ze swoim opiekunem z Biura Obsługi Klienta
lub z Działu Handlowego, lub prześlij swoje zapytanie na nasz adres
e-mail: oferty.food@jsh.com.pl
ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY
pełna lista aktualności
|