Wyroby ciastkarskie i cukierniczeLaboratorium J.S. Hamilton zapewnia możliwość kompleksowych badań jakości wyrobów cukierniczych i ciastkarskich. Wspólnie z producentami dbamy o bezpieczeństwo, taka aby konsument bez obaw mógł pozwolić sobie na chwilę słodkiego zapomnienia.
W naszej ofercie znajdą Państwo
m.in. analizy:
- mikrobiologiczne (również próby przechowalnicze) - fizykochemiczne
- Wartości odżywcze
- Analizy klasyczne (m.in. cukry, popiół,
tłuszcz, woda, białko, kwasowość)
- Metale ciężkie, składniki
mineralne
- Mikotoksyny
- Kwasy tłuszczowe,
- Witaminy
- zawartości składników, kuwertury, nadzienia, czy dodatków
| - sensoryczne, ocenę
organoleptyczną
- molekularne
- Dioksyny
- 3-mcpd
- Oleje mineralne
Ponadto oferujemy m.in. badania
czystości powierzchni, weryfikację treści etykiet, czy zafałszowań żywności. |
Jesteś zainteresowany?
Skontaktuj się ze swoim opiekunem
z Biura Obsługi Klienta lub z Działu Handlowego, aby poznać szczegóły.
Chcesz
rozpocząć współpracę?
To proste! Prześlij swoje
zapytanie na nasz adres e-mail:
oferty.food@jsh.com.pl
ZAPRASZAMY
DO WSPÓŁPRACY
pełna lista aktualności
|