Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Badania olejów w J.S. Hamilton
Tłuszcze roślinne to istotny element w diecie człowieka. Stanowią one źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych, które mają korzystny wpływ na zdrowie człowieka oraz na prawidłowe funkcjonowanie układu krążenia. Tłuszcze w organizmie stanowią składnik budulcowy, pełnią również rolę materiału energetycznego, a także są rozpuszczalnikiem dla niektórych witamin – A, D, E, K.

W ramach oceny jakości i bezpieczeństwa żywności wykonujemy kompleksowe badania olejów, tłuszczów roślinnych oraz zwierzęcych, które obejmują:

- witaminy

- zafałszowania produktów

- weryfikację kraju pochodzenia oliwy

- barwniki, konserwanty

- weryfikacje etykiet

- badania fizykochemiczne

- badania mikrobiologiczne

- badania organoleptyczne

 

 

Jesteś zainteresowany?

Skontaktuj się ze swoim opiekunem z Biura Obsługi Klienta lub z Działu Handlowego, aby poznać szczegóły.

 

Chcesz rozpocząć współpracę?

To proste! Prześlij swoje zapytanie na nasz adres e-mail:

oferty.food@jsh.com.pl

 

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY


Obraz1

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij