Cheddary od Hochland Professional dla prawdziwych profesjonalistówHochland Cheddar to nowa linia produktów w ofercie Hochland Professional dla gastronomii oraz klientów B2B. Hochland Cheddar w plastrach dostępny jest w dwóch wariantach: klasycznym oraz białym. Są to sery topione o szerokim zastosowaniu w gastronomii - doskonałe do burgerów, tostów, kanapek oraz przekąsek. Idealnie się topią po podgrzaniu, pozostają ciągnące i apetyczne.Hochland
Cheddar jest serem bardzo wygodnym w użyciu - plastry łatwo się rozdzielają -
układane są w paczkach naprzemiennie, co ułatwia pracę Szefa Kuchni.
Dwa
warianty smakowe pozwalają na stworzenie ciekawej oferty. Hochland Cheddar
klasyczny ma pomarańczowy kolor, oryginalny wyrazisty aromat i ostrą nutę
smakową. Z kolei Hochland Cheddar biały charakteryzuje kremowa barwa, delikatny
śmietankowy zapach i łagodny smak. Więcej informacji i inspiracji dostępnych
jest na stronie www.hochlandprofessional.pl
Firma Hochland istnieje
na polskim rynku od początku lat 90-tych. W Polsce działają dwa zakłady
produkcyjne – w Kaźmierzu i Węgrowie. Hochland, Almette, Valbon to wiodące na
rynku marki, pod którymi kryje się cała gama produktów, dostępna także dla
rynku HoReCa. Wszystkie produkty z oferty Hochland wyróżnia doskonały smak i
najwyższa jakość, dzięki najlepszym surowcom i technologiom.
pełna lista aktualności
|