Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Przyspieszone testy przechowalnicze – Accelerated Shelf-Life Testing (ASLT)
Laboratorium J.S. Hamilton Poland przeprowadza przyspieszone badania przechowalnicze produktów trwałych.

  • Pakiet badań przygotowywany jest indywidualnie przez doświadczonych ekspertów;
  • produkty przechowywane są w komorze klimatycznej w monitorowanych warunkach, w temperaturze wyższej niż standardowa temperatura przechowywania;
  • pobieranie próbek do badań odbywa się w ustalonych terminach, a cały proces składa się z 4 etapów;
  • możliwe jest 3- lub 4-krotne przyspieszenie, co znacząco pozwala skrócić czas weryfikacji starzenia produktu. 

Z uwagi na symulowane warunki przechowania rekomendowane jest potwierdzenie testów badaniami przeprowadzonymi w warunkach standardowych.

 

 

Przyspieszone testy przechowalnicze


Jesteś zainteresowany?

Skontaktuj się ze swoim opiekunem z Biura Obsługi Klienta lub z Działu Handlowego, aby poznać szczegóły.

 

Chcesz rozpocząć współpracę?

To proste! Prześlij swoje zapytanie na nasz adres e-mail:

oferty.food@hamilton.com.pl

 

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij