GMP+: Aflatoksyna B1 w kukurydzyZmiana w Profilu Ryzyka dla kilku krajówPo
dokładnej ocenie wyników analiz aflatoksyny B1 w kukurydzy oraz mając na uwadze
możliwość pomieszania ze starym zbiorem (2019) z krajów o wysokim/średnim
ryzyku, GMP+ International podjęło decyzję o zmianie w profilach ryzyka dla aflatoksyny
B1.
Mając
na uwadze zwiększenie bezpieczeństwa, wprowadzono modyfikacje profilu ryzyka z Niskiego
na Średnie dla poniższych krajów:
- Czechy
- Hiszpania
- Ukraina
- Węgry
W
związku z przekształceniem profilu, zaleca się, by kukurydza z powyższych
krajów została poddana analizie z większą częstotliwością. Wprowadzone zmiany obowiązują od 30 września 2020 r.
J.S. Hamilton Poland realizuje badania
m.in. aflatoksyny B1 zgodnie z wymaganiami GMP+
Jesteś
zainteresowany?
Skontaktuj się ze swoim opiekunem z Biura Obsługi Klienta lub z Działu
Handlowego.
Nie współpracowałeś jeszcze z nami?
To proste! Prześlij swoje zapytanie na nasz adres e-mail: oferty.food@hamilton.com.pl
ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!
pełna lista aktualności
|