Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
COVID-19 – polska wersja wytycznych WHO dla przedsiębiorstw sektora spożywczego
Na stronie Głównego Inspektoratu Sanitarnego została zamieszczona polska wersja wytycznych WHO dla przedsiębiorstw sektora spożywczego w związku z epidemią COVID-19.

Dokument WHO należy stosować biorąc pod uwagę obowiązujące krajowe przepisy, które zawierają bardziej restrykcyjne wymagania dotyczące np. zachowania dystansu pomiędzy pracownikami w zakładach pracy.

 

https://www.gov.pl/web/gis/covid-19-i-bezpieczenstwo-zywnosci-wytyczne-dla-przedsiebiorstw-sektora-spozywczego


Źródło: GIS


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij