Rabat 20% do 30.11.2020 r.- zaprenumeruj Food-Lex na rok 2021!Zaprenumeruj już dziś kwartalnik „Food-Lex” na rok 2021!Zaprenumeruj już dziś kwartalnik „Food-Lex” na rok
2021!
20% zniżki przy zamówieniu do 30 listopada 2020
r.
Zapraszamy!
„Food-Lex” jest
jedynym specjalistycznym kwartalnikiem w
pełni poświęconym tematyce prawa żywnościowego. Pismem tworzonym przez
ekspertów praktyków dla wszystkich, którzy w codziennej pracy muszą dbać
o całkowitą
zgodność prowadzonej działalności z przepisami prawa żywnościowego.
Błędy w tym
obszarze niosą w sobie olbrzymie ryzyko poważnych problemów, które
podważyć mogą
pozycję firmy na rynku, a dla zarządów firm mogą oznaczać wysokie kary
finansowe, a nawet kary pozbawienia wolności. Prawo żywnościowe należy
do
najbardziej skomplikowanych obszarów legislacji
obowiązującej przedsiębiorców,
jednakże jego nieznajomość nie stanowi okoliczności łagodzącej dla
organów
urzędowej kontroli żywności.
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom firm żywnościowych i działając na
rzecz ograniczenia ryzyka prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze
produkcji żywności stworzyliśmy kwartalnik, który przede wszystkim koncentruje
się na praktycznej stronie stosowania prawa. Jest to podręczne kompendium wiedzy
o najnowszych przepisach, ich interpretacji, zmianach, wdrożeniu i stosowaniu w
produkcji żywności. Swoją wiedzą dzielą się z Państwem najlepsi specjaliści
wywodzący się zarówno z działów legislacyjnych przedsiębiorstw żywnościowych,
jak i kancelarii prawnych, instytucji kontrolnych oraz instytucji
naukowych.
Zapraszam do lektury oraz do
prenumeraty kwartalnika „Food-Lex" w 2021 roku!
Prenumerata gwarantuje dostęp do bazy aktów prawnych,
elektronicznych wydań pisma oraz korzystne zniżki na szkolenia w zakresie prawa
żywnościowego organizowane przez Polską Federację Producentów
Żywności.
Z poważaniem
Andrzej Gantner redaktor
naczelny kwartalnika „Food-Lex” dyrektor generalny PFPŻ ZP
pełna lista aktualności
|