Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Andrzej Gantner o pandemii: Producenci powinni edukować pracowników jak być odpowiedzialnym po pracy
- Uświadomienie pracownikom, że brak odpowiedzialności może spowodować nie tylko wstrzymanie produkcji, ale nawet upadek zakładu i utratę miejsca pracy, wydaje się obecnie koniecznością.

Wykształcenie poczucia wspólnej odpowiedzialności za zdrowie własne oraz pozostałych pracowników oraz za funkcjonowanie firmy może pomóc przetrwać nadchodzącą tzw. drugą falę -  mówi serwisowi portalspozywczy.pl Andrzej Gantner, wiceprezes i dyrektor generalny Polskiej Federacji Producentów Żywności Związku Pracodawców >>

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij