Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Webinarium PFPŻ ZP pt.: Produkcja środków spożywczych - istotne kwestie legislacyjne, 17-18.06.2020 r.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w webinarium pt.: „Produkcja środków spożywczych - istotne kwestie legislacyjne”, które odbędzie się w dniach 17-18 czerwca 2020 r. na platformie ZOOM.

W programie:
  • Substancje pomagające w przetwarzaniu
  • Nowe składniki żywności zasady stosowania
  • Izomery trans w środkach spożywczych
  • Opakowania z recyklingu przeznaczone do żywności

Więcej informacji oraz program wydarzenia na stronie>>

Zapraszamy do udziału w Webinarium!
Liczba miejsc ograniczona!


Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa
M:+ 48 604 143 104



Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij