Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Sektorowa Rada ds. Kompetencji - Sektor żywności wysokiej jakości
Zapraszamy na nową stronę internetową informującą o działaniach Sektorowej Rady ds. Kompetencji - Sektor żywności wysokiej jakości. Realizatorem projektu jest PFPZ ZP we współpracy z SGGW, UPEMI i Federacją Branżowych Związków Producentów Rolnych.

Sektorowa Rada ds. Kompetencji – Sektor żywności wysokiej jakości stanowi forum wymiany informacji o potrzebach i wymaganiach dotyczących zarówno kwalifikacji, jak i kompetencji pracowników wszystkich szczebli produkcji w Sektorze, z uwzględnieniem pracodawców, przedstawicieli edukacji formalnej i nieformalnej oraz rynku pracy. 

Celem działania Rady jest zwiększenie wiedzy o potrzebach kwalifikacyjno-zawodowych w Sektorze.

Andrzej Gantner, wiceprezes i dyrektor generalny PFPŻ ZP został wybrany na Przewodniczącego Prezydium Rady.

Działalność Rady w okresie do 31 sierpnia 2022 r. jest finansowana w ramach projektu realizowanego w Działaniu 2.12 Zwiększenie wiedzy o potrzebach kwalifikacyjno-zawodowych Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020.

Więcej informacji: http://rada-zywnosc.pfpz.pl/

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij