Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Sektor spożywczy zauważa potencjalne zagrożenia
Andrzej Gantner, dyrektor generalny i wiceprezes PFPŻ ZP informuje Portal Spożywczy, że na obecną chwilę nie notuje się większych utrudnień w funkcjonowaniu łańcucha spożywczego, ale pojawiają się pierwsze sygnały o potencjalnych trudnościach.

Od ponad trzech tygodni polska gospodarka, a wraz z nią przedsiębiorcy, funkcjonują w zupełnie nowych warunkach. Zarządzanie kryzysowe, grupy robocze, nowe procedury bezpieczeństwa, wzmożona higiena – tak obecnie wygląda rzeczywistość branży spożywczej. Jest jeszcze jeden element, obecnie bardzo pożądany. To biznesowa wyobraźnia – przedsiębiorstwa muszą bowiem identyfikować i analizować potencjalne trudności, aby móc się na nie przygotować. Jakie zagrożenia biorą pod uwagę i czego potrzebują, aby dalej działać podczas rozszerzającej się pandemii?


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij