|
AKTUALNOŚCI |
Sektor spożywczy zauważa potencjalne zagrożeniaAndrzej Gantner, dyrektor generalny i wiceprezes PFPŻ ZP informuje Portal Spożywczy, że na obecną chwilę nie notuje się większych utrudnień w funkcjonowaniu łańcucha spożywczego, ale pojawiają się pierwsze sygnały o potencjalnych trudnościach.Od ponad trzech tygodni polska gospodarka, a wraz z nią przedsiębiorcy, funkcjonują w zupełnie nowych warunkach. Zarządzanie kryzysowe, grupy robocze, nowe procedury bezpieczeństwa, wzmożona higiena – tak obecnie wygląda rzeczywistość branży spożywczej. Jest jeszcze jeden element, obecnie bardzo pożądany. To biznesowa wyobraźnia – przedsiębiorstwa muszą bowiem identyfikować i analizować potencjalne trudności, aby móc się na nie przygotować. Jakie zagrożenia biorą pod uwagę i czego potrzebują, aby dalej działać podczas rozszerzającej się pandemii?
pełna lista aktualności
|
|
|
|