Zaprenumeruj już dziś kwartalnik „Food-Lex” na rok
2020!
20% zniżki przy zamówieniu do 20 grudnia 2019
r.
Zapraszamy!
„Food-Lex” jest jedynym specjalistycznym kwartalnikiem w
pełni poświęconym tematyce prawa żywnościowego. Pismem tworzonym przez ekspertów praktyków dla wszystkich, którzy w codziennej pracy muszą dbać o całkowitą
zgodność prowadzonej działalności z przepisami prawa żywnościowego. Błędy w tym
obszarze niosą w sobie olbrzymie ryzyko poważnych problemów, które podważyć mogą
pozycję firmy na rynku, a dla zarządów firm mogą oznaczać wysokie kary
finansowe, a nawet kary pozbawienia wolności. Prawo żywnościowe należy do
najbardziej skomplikowanych obszarów legislacji obowiązującej przedsiębiorców,
jednakże jego nieznajomość nie stanowi okoliczności łagodzącej dla organów
urzędowej kontroli żywności.
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom firm żywnościowych i działając na
rzecz ograniczenia ryzyka prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze
produkcji żywności stworzyliśmy kwartalnik, który przede wszystkim koncentruje
się na praktycznej stronie stosowania prawa. Jest to podręczne kompendium wiedzy
o najnowszych przepisach, ich interpretacji, zmianach, wdrożeniu i stosowaniu w
produkcji żywności. Swoją wiedzą dzielą się z Państwem najlepsi specjaliści
wywodzący się zarówno z działów legislacyjnych przedsiębiorstw żywnościowych,
jak i kancelarii prawnych, instytucji kontrolnych oraz instytucji
naukowych.
Zapraszam do lektury oraz do
prenumeraty kwartalnika „Food-Lex" w 2020 roku!
Prenumerata gwarantuje dostęp do bazy aktów prawnych,
elektronicznych wydań pisma oraz korzystne zniżki na szkolenia w zakresie prawa
żywnościowego organizowane przez Polską Federację Producentów
Żywności.
Z poważaniem
Andrzej Gantner redaktor
naczelny kwartalnika „Food-Lex” dyrektor generalny PFPŻ ZP |