Hochland gotowy na sezon grillowy!Hochland powraca na rynek z gamą produktów na sezon grillowo-sałatkowy, które idealnie wpasowują się w oczekiwania konsumentów.Hochland proponuje produkty na grilla w kilku
alternatywnych liniach: Hochland Grillowy – sery pleśniowe – cztery warianty
dwupaków z serem Camembert w różnych smakach, Hochland Grillowy – ser typu
greckiego – dwa rodzaje sera z przyprawami w aluminiowych tackach, gotowych do
położenia na grillu, Hochland Sałatkowy – ser typu greckiego – trzy odsłony
sera, najchętniej wykorzystywanego do sałatek towarzyszących potrawom
grillowanym.
Sprzedaż produktów Hochland na sezon
grillowo-sałatkowy zostanie wsparta kampanią promocyjną, materiałami POS oraz konkursem "Hochland na
grilla". Konkurs fotograficzny
"Hochland na grilla" został zaplanowany w okresie od 25 czerwca do 2
września 2019 roku. Aby dokonać ważnego zgłoszenia
konkursowego będzie należało kupić jeden z produktów objętych promocją,
zachować paragon, jako dowód zakupu produktu, przygotować potrawę z użyciem
jednego z produktów objętych promocją, zrobić zdjęcie tej potrawy, umieścić to
zdjęcie na swoim indywidualnym koncie w serwisie Instagram z wykorzystaniem
konta zarejestrowanego użytkownika serwisu Instagram oraz oznaczyć je:
#hochlandnagrilla i @hochland_pl. W konkursie zaplanowano nagrody I rzędu w
postaci grilla gazowego marki Webber oraz nagrody II rzędu w postaci
Fartucha Mistrza Grillowania. Wszystkie szczegóły konkursu dostępne są na www.hochlandnagrilla.pl
Zachęceni ubiegłorocznym sukcesem
powracamy na rynek z gamą produktów na sezon grillowo-sałatkowy. Grill to
jedna z najchętniej wybieranych form spędzania czasu wolnego w okresie wiosenno
– letnim. Prawie 70 proc. osób w Polsce grilluje w tym czasie. Konsumenci coraz
chętniej sięgają po produkty gotowe do położenia na ruszcie. Rośnie również
odsetek konsumentów, którzy sięgają w okresie grillowym po ser. - powiedział
Jacek Wyrzykiewicz, PR & Marketing Services Manager w Hochland Polska.
Hochland istnieje na polskim rynku od początku lat
90-tych. W Polsce działają dwa zakłady – w Kaźmierzu i Węgrowie. Hochland,
Almette, Valbon to wiodące na rynku marki, pod którymi kryje się cała gama
produktów, dostępna także dla rynku HoReCa. Doskonały smak i jakość
zawdzięczają najlepszym surowcom i technologiom.
pełna lista aktualności
|