Jaki model dystrybucji wybrać?Konferencja dla producentów, dystrybutorów i hurtowników żywności.
Kryzys gospodarczy coraz mocniej dotyka też sektor żywnościowy, w tym i handel produktami żywnościowymi. Niekorzystnym tendencjom można się oprzeć, modyfikując i doskonaląc system dystrybucji, ale nietrafiona strategia lub zaniechania w tym zakresie mogą poważnie zaciążyć na pozycji i kondycji firmy. O dystrybucji żywności w czasach kryzysu dyskutowali uczestnicy konferencji "Dystrybucja -- źródło sukcesu lub porażki rynkowej", zorganizowanej przez Redakcję miesięcznika o żywności fresh& cool market 21 maja w czasie trwania targów IFE Poland w Warszawie.
Patronat merytoryczny nad konferencją sprawowała Szkoła Główna Handlowa w Warszawie, partnerami branżowymi byli POHID, PFPŻ oraz KUPS
Czytaj całość - pdf.
pełna lista aktualności
|