Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Seminarium "Nowe regulacje w zakresie mikrobiologii i substancji dodatkowych w przemyśle spożywczym"
Krajowa Izba Gospodracza "Przemysł Spożywczy" organizuje w dniach 21 - 22 luty 2006 seminarium pt. "Nowe regulacje prawne w zakresie mikrobiologii i substancji dodatkowych w przemyśle spożywczym".

Organizowane przez KIG "Przemysł Spożywczy" seminarium ma za zadanie zapoznanie przedsiębiorców sektora żywnościowego z najnowszymi regulacjami w zakresie mikrobiologiii substancji dodatkowych wynikającymi z Rozporządzenia Komisji (WE) Nr 2073/2005 z dnia 15 listopada 2005 r. w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych a także dodatkowych regulacji prawnych. Istotne znaczenie ma projekt ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia w kontekście obowiązujących rozporządzeń 852/2004 i 882/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady.

Seminarium jest płatne, jednakże dla członków PFPŻ przewidziano zniżkę w wysokości 150 zł. Na karcie zgłoszenia należy zaznaczyć, że firma jest członkiem Stowarzyszenia "Polska Federacja Producentów Żywności"

Pobierz kartę zgłoszeniową oraz program seminarium.


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Komentarze

Dodaj komentarz


Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij