Nowa Rama Cremefine Profi Wielofunkcyjna dla gastronomiiRama Cremefine Profi Wielofunkcyjna, z portfolio produktów Unilever Food Solutions, została ulepszona. Jest jeszcze bardziej stabilna w gorących i kwaśnych aplikacjach oraz szybciej i mocniej zabiela. Można więc stosować jej mniejszą ilość, co przekłada się na większą efektywność i ekonomiczność lokalu gastronomicznego.Rama Cremefine Profi 31 proc. Wielofunkcyjna to unikalne połączenie maślanki i tłuszczów roślinnych.
Nie
warzy się w gorących i kwaśnych potrawach (np. w zupie ogórkowej).
Charakteryzuje się również wysokim przyrostem objętości, ponieważ 1L
Ramy ubija się nawet do 2,5L. Po ubiciu utrzymuje stabilność nawet do
dwóch godzin w temperaturze pokojowej, zaś w warunkach chłodniczych
jeszcze dłużej, a przy tym nie twardnieje. Ubita nie żółknie, lecz
zachowuje śnieżnobiały kolor. Nadaje się również do zapiekania.
Dodatkowo ma jeszcze lepszy, śmietankowy smak.
pełna lista aktualności
|