Krajowa Izba Gospodarcza „Przemysł Spożywczy” organizuje jednodniowe cykl warsztaty na temat praktycznych kwestii związanych ze znakowaniem żywnościW warsztatach wezmą udział przedstawiciele Państwowych Inspekcji kontroli, co umożliwi uczestnikom warsztatów bezpośredni kontakt i dyskusję zarówno z osobami odpowiedzialnymi za tworzenie jak i egzekwowanie prawa w tym zakresie.Warsztaty odbędą się z podziałem na branże:
29 marca br.– przemysł mleczarski, przetwórstwo mleka, produkcja serów, jogurty, produkcja lodów
30 marca br. – soki owocowe i warzywne, napoje bezalkoholowe, przetwórstwo owocowe i warzywne, majonezy, koncentraty spożywcze, przetwory ziemniaczane, mrożonki, susze, przyprawy
12 kwietnia br. – przetwórstwo mięsa, przemysł drobiarski, dodatki funkcjonalne dla przemysłu mięsnego i drobiarskiego
17 kwietnia br. – piekarstwo, cukiernictwo, galanteria cukiernicza, pieczywo cukiernicze, przekąski słone, makarony, przemysł tłuszczowy
19 kwietnia br. – napoje alkoholowe, wyroby winiarskie, przemysł piwowarski i słodowniczy
Do pobrania: szczegółowy program warszatów oraz formularz zgłoszeniowy
Osoby zainteresowane uczestnictwem w warsztatach proszone są o kontakt z biurem Krajowej Izby Gospodarczej "Przemysł Spożywczy": Al. Wilanowska 97E 02-765 Warszawa tel./fax 022/853 74 06 kig-ps@kig-ps.pl kig.przemysl.spozywczy@gmail.com
pełna lista aktualności
|