Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Mąka do wypieku chleba od Lubelli
Z uwagi na rosnącym trendem przygotowania potraw w domu, Lubella wprowadza na rynek nową mąkę Pełne Ziarno 3 zboża dedykowaną do wypieku chleba.

Mąka Lubella Pełne Ziarno 3 zboża do wypieku chleba to kompozycja 3 zbóż: pszenicy, żyta i orkiszu. Powstała z całych ziaren, w tym z łusek, które zawierają najwięcej błonnika i składników mineralnych.

 

021168_240mąka

 

Specjalny proces suszenia ziarna sprawia, że mąka ma dłuższy okres przydatności - aż 12 miesięcy. Dzięki nowemu opakowaniu foliowemu mąka nie rozsypuje się w kuchni - można ją bez problemu otwierać i zamykać.

Sugerowana cena na półce: 4,49 zł.


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Komentarze

Dodaj komentarz


Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij