„Paryska IPA i SIAL na światowym poziomie”W nr 12/2010 „Przemysłu Spożywczego” ukazał się artykuł pt „Paryska IPA i SIAL na światowym poziomie”.Jest to relacja dziennikarska z tytułowych targów. Tegoroczne targi IPA (maszyn i urządzeń dla przemysłu spożywczego) oraz targi SIAL (produktów spożywczych) odbyły się 17-21 października br. w Paryżu. Targi te okazały się nie tylko kolejnym wielkim sukcesem organizatorów, ale stanowiły też potwierdzenie dużej dynamiki rozwoju branży spożywczej. W targowej ofercie uwagę zwracała bardzo duża liczba różnego rozdzaju innowacji zarówno w sektorze maszyn, jak i produktów spożywczych. Innowacje stały się tym samym jednym z podstawowych czynników zwiększjących konkurencyjność firm spożywczych. Artykuł ten jest bezpłatnie dostępny w wersji elektronicznej na portalu www.sigma-not.pl oraz www.przemyslspozywczy.eu
pełna lista aktualności
|